Azok a folyamatok, amelyek azért felelősek, hogy web oldalunknak minél több bevétele legyen, akár hosszú hónapokig is eltarthatnak.

A linképítés lényege ugyanis, hogy minél hosszabb idő alatt, minél több jó minőségű, bejövő linkje legyen a web oldalunknak. Természetesen ha ezt a folyamatot rövid idő alatt végeztetjük el egy szakmailag nagy tudással rendelkező céggel, egyáltalán nem biztos, hogy a végeredménnyel elégedettek leszünk. Ugyanis ebben az esetben a találati listán nem hogy előrébb, inkább hátrább fogunk kerülni.

linképítésEzzel pedig értékes ügyfeleket is veszíthetünk. Ha pedig így történik a dolog, akkor nagyobb bevételeket is elveszíthetünk. Ha viszont már alapból büntetést kapott az oldalunk, érdemes olyan csomagot választanunk egy SEO-s cégnél, akik kifejezetten ezt a problémát erre kitalált linképítés technikával tudják orvosolni.

Persze ez is egy hosszadalmasabb folyamat, ennek ellenére mégis türelmesnek kell lennünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Általában pár hét alatt ez a probléma meg szokott oldódni a megfelelő szakértelem segítségével.

Hozzászólások letíltva.