Lefolyó, csatorna duguláselhárítása Budapesten és Pest megyében. A Lefolyódoki szakemberei nemcsak elvégzik a piszkos munkát, de kérésre fertőtlenítik, szagtalanítják is a helységet. Ha házi megoldásokkal nem sikerült orvosolni a problémát, ideje duguláselhárító szakembert keresni. Szolgáltatásaink: teljes körű vízvezeték szerelés, csőtörések javítása, mosogató duguláselhárítása, komplett fürdőszoba felújítás, zuhanykabinok beépítése… Modern gépekkel és eszközökkel dolgozunk, amelyekhez sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk társul. Megbízható és korrekt szerelőkként természetesen garanciát vállalunk munkáinkra.

Amit fontos tudnunk, amikor felhív minket:

– Hol található pontosan a helyszín? (Pest megye vagy Budapest)

– Milyen típusú az épület? (családi-, társas- vagy panelház)

– A dugulást épületen belül vagy kívül észlelték?

– Mi dugult el? (mosogató, wc, zuhanytálca, egyéb)

Mindig úgy dolgozunk, hogy csakis a legvégső esetben kelljen hozzányúlni a burkolatokhoz, amíg elkerülhető, a duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük. Non-stop „szolgálatban” vagyunk, bármikor elér minket és a lehető leghamarabb megérkezünk Önhöz. A Lefolyódokinál nem kell fizetnie a kiszállásért, nincs hétvégi, nincs ünnepnapi és folyóméter díjunk sem.

A lefolyókban, aknákban és csatornákban keletkezett dugulások okai néha még minket is meglepnek, de mára már szinte mindenféle problémával találkoztunk. Az épületen belüli, háztartási dugulások legtöbbször elkerülhetők lennének. Vegyük például a hajszálak miatt eldugult fürdőkádat, zuhanyzót, amit egy egyszerű kis szűrővel jó eséllyel meg lehet előzni. Hasonló gond a mosogatóba öntött kávézacc és ételmaradékok, amelyek rövid idő alatt felgyülemlenek a szifonban vagy a lefolyóban. Itt is praktikus a szűrő használata, valamint a gyakori ecetes-szódabikarbónás tisztítás, amit bő forró víz leöntésével fejezünk be. Ha mégsem voltunk elég óvatosak és mindezek ellenére sem folyik le a víz, hívja Harcsa Sándor „Lefolyódokit”! Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében – Semmi kétség, Sanya a segítség!

Hozzászólások letíltva.